fbpx
Despre AVASPACE

#Sigur #Accesibil #Nepoluant

Avem ca perspectiva sa ajungem printre principalii furnizori de turism spatial, avand porturi spatiale in intreaga lume si mii de zboruri pe zi

ava-space
ava-space
ava-space-outside

"Pamantul vazut de pe Statia Spatiala Internationala. Fotografie realizata de Victor Palagniuc, CEO & Founder"

Uniti prin cunoastere, consolidati prin pasiune, actionati prin determinare.

Alin, Victor si Adelin au fondat compania AVA Space avand viziunea de a rezolva problemele turismului spatial. Principalele probleme sunt legate de poluarea in masa, durata scurta (de numai cateva minute) a zborurilor si fortele-g la care sunt supusi pasagerii atat la decolare, cat si la aterizare.

AVA Space renunta la combustibilii poluanti folositi, de regula, pentru alimentarea rachetelor. Zborul dureaza 5 ore, este lin si confortabil, astfel incat pasagerii vor avea parte de o calatorie placuta pana la limita cu spatiul si inapoi. De la mare altitudine, acestia vor putea admira curbura Pamantului, cerul negru si atmosfera subtire si fragila a planetei noastre albastre.

"Imagine de la bordul Statiei Spatiale, 400 km altitudine. Autor: Victor Palagniuc, CEO & fondator"

Experienta, cunoasterea si performantele fondatorilor stau la baza tehnologiei care va schimba perspectiva turismului spatial.

Victor are experienta in matematica si informatica si a participat la unele dintre cele mai importante concursuri din aceste domenii.

Adelin este specialist in graphic design si proiectare CAD iar, pe langa acestea, este un cunoscator al investitiilor la bursa.

Alin vine cu experienta in robotica, programare si fizica, drept dovada stau premiile pe care le-a obtinut la concursuri deosebit de prestigioase.

Cei trei au fost uniti de pasiunea pentru antreprenoriat, investind impreuna in diverse companii si proiecte crypto, inclusiv Virgin Galactic, Elrond si Zilliqa. Cu banii obtinuti au finantat dezvoltarea capsulei pana in punctul de start

In aceasta galaxie finita, visele lor nu au limita si pe cat de mare e lumea, pe atat de mult magnetismul universului aduce oamenii impreuna aparent intamplator.

Cu Adelin am copilarit, iar pe Alin l-am intalnit printr-un prieten comun. Am lucrat impreuna la un simulator de zbor pentru Android, am facut boti de trading, si am investit pe termen lung in proiecte ce au avut parte, mai apoi, de cresteri fulminante.
Cred ca a fost chimie de la bun inceput intre noi, si un entuziasm foarte intens pentru compania noastra. Este o oportunitate de una la un milion, o sansa de proportii aproape mitice. Ar fi putin spus irational sa nu materializam proiectul. - Victor Palagniuc

Misiunea Ava Space

Facilitarea accesibilitatii spatiului oricarui om. Toti avem dreptul sa vedem lumea dintr-o alta perspectiva.

Viziunea AVA Space

Dezvoltarea turismul spatial, nepoluant, contribuind de asemenea la zborurile cercetatorilor catre straturile superioare ale atmosferei.

kajskl;d
value customers users viewer

Valorile AVA Space

Initiativa – Este cea care alimenteaza progesul si inovatia.
Responsabilitatea – Asumarea deciziilor pe care le facem pentru a ne indeplini promisiunile.
Siguranta – Scopul nostru este de a indeplini toate responsabilitatiile impuse de activitatea noastra fara a face compromisuri.

Cerul nu mai reprezinta o limita.